Idealna w smaku oraz najświeższa wołowina ze sklepu Steakshop

autor:

Biznes

Sprzedaż schłodzonych steków wołowych to domena sklepu Steakshop. Mięso z jakiego zrobione są steki pochodzi z rodzinnego zakładu, jest precyzyjnie wybierane i przyszykowane według tradycyjnych przepisów amerykańskich. O smaku steków świadczy to, że są krojone w poprzek włókien mięśniowych.

Przygotowane są one z mięsa wywodzącego się z pobliskich upraw. Dlatego są smakowite, pachnące i pełne wartości odżywczych. Mięso z https://steakshop.pl/ sezonowane jest na 2 sposoby. Pierwszy to sezonowanie na mokro. Mięso dojrzewa wówczas w idealnej temperaturze oraz zamknięte jest w worku próżniowym przez 2 tygodnie.

Drugie wyjście to sezonowanie na sucho. Steki przebywają wtedy od 30 do 40 dni w specjalnej szafie, perfekcyjnie nadającej się do sezonowania mięsa. Temperatura oraz wilgotność powietrza są tam najlepsze. Steki schłodzone zawsze dotrą na czas i w perfekcyjnym stanie, co motywuje do składania zamówienia. To klienci zadecydują, czy chcą wyroby mięsne sezonowane na mokro, na sucho 30 dni, czy na sucho 60 dni. Każdy dopasuje gatunek mięsa, jaki zapewni mu idealne przeżycia smakowe. Każdy stek pakowany jest w osobne opakowanie próżniowe. Wołowina premium gwarantuje najlepszy posmak i aromat w czasie dalszego przyszykowania preferowanego dania. Kruche i soczyste mięso przypada do gustu nawet wyjątkowo wymagającym miłośnikom potraw z dań mięsnych.

Konsumenci lubią też mięso na burgery z tego sklepu. Klasyczny mielony kotlet wołowy w bułce z dowolnymi dodatkami to od paru sezonów topowe danie. Surowe mięso burgerowe ze stuprocentowej wołowiny produkowane wywodzi się z proekologicznych upraw. Nie zawiera żadnych dodatków chemicznych i jest korzystne dla zdrowia, smakowite oraz subtelne. Kupujący mogą zamówić mięso z najwyższej jakości tuszy wołowej, czyli z udźca wołowego, antrykotu, rostbefa oraz łopatki. O tym, że mięso jest najlepsze świadczy jego doskonałe ukrwienie.

Dodaj komentarz